Renovatie

Vastgoed heeft een beperkte houdbaarheidsdatum. Voldoet een woning, bedrijfspand of school niet meer aan de eisen van de gebruikers? Maar is het karakter van het gebouw te herkenbaar of uniek om te slopen? Dan is renovatiesloop een goede optie. Het geraamte laten onze vakmensen intact, het inpandige gedeelte wordt gestript.

Totaalsloop houdt in dat wij een object of gebouw in zijn geheel slopen. Of het nu een kantoorgebouw, (een deel van) een ziekenhuis, een winkelcentrum, woningen, een brug of een fabriek betreft, wij doen het graag! En…we zijn actief in alle branches! Het materiaal dat vrijkomt bij de sloop wordt vaak meteen ter plaatse hergebruikt of verwerkt tot nieuwe grondstof. Bijvoorbeeld voor de aanleg van wegen of nieuwbouw.

Wil je meer ruimte in je woning creëren, ruimte die bovendien de waarde van je woning kan laten stijgen? Een dakkapel geeft je de gewenste ruimte én extra licht in huis. Een dakkapel is als het ware een opbouw die op het dak van je woning wordt geplaatst. Hierbij heb je de keuze uit een prefab model of een traditionele dakkapel die ter plekke op maat wordt gebouwd. Bovendien worden zowel prefab als maatwerk modellen in diverse materialen geleverd. Het laten plaatsen van een dakkapel is een slimme investering die handige extra’s met zich meebrengt.

Wordt jouw woning te klein en heb je meer ruimte nodig? Dan kun je dit op verschillende manieren aanpakken. Je kunt de hoogte in gaan en een dakkapel of een dakverhoging laten bouwen, maar kun je ook uitbreiden in de lengte of breedte. Een aanbouw plaatsen, serre neerzetten of gaan voor een uitbouw is dan het overwegen waard. In alle gevallen zal er naderhand meer vierkante meter leefruimte beschikbaar zijn en zal je woning dus ook meer waard worden.

Reacties zijn gesloten.